
חלה מתוקה עם צימוקים, מאפה נאמן
(צילום: סטודיו מאפה נאמן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חבילה
קמח
1 ק"ג
2
כפות
שמרים יבשים
2
כפיות
מלח
3/4
כוס
סוכר
1/2
כוס
שמן
1
ביצה
1/2
כוס
צימוקים בהירים
2
כוס
מים פושרים
ציפוי:
1
ביצה
להברשה
חופן
שומשום
לא חובה
:רשימת קניות עבור המתכון
חלה מתוקה עם צימוקים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bymyadcktאופן ההכנה:
- מכניסים לקערה את הקמח ויוצרים גומה במרכז, לתוך הגומה מכניסים את המצרכים בסדר הבא: סוכר, שמרים, מים, ומערבבים קלות. לאחר מכן מוסיפים מלח, שמן, ביצה וצימוקים ולשים היטב בתנועות קיפול עד לקבלת בצק אחיד.
- מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה.
- מקמחים משטח וקולעים לחלה. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
- מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
- מחממים תנור(לא על מצב טורבו) ל-190 מעלות ואופים כ-35 דקות.
מימי נאמן שייך היא הקונדיטורית של רשת "מאפה נאמן"





