
אוכל
(צילום: אסתר דורון צרפתי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
סלקים
גדולים
4
כפות
שמן
1
כפית
מיץ לימון
1/2
כפית
כמון
1/2-1/4
צרור
כוסברה טרייה
קצוצה
לפי הטעם
מלח
לםי הטעם
פלפל
:רשימת קניות עבור המתכון
אדום עולה: סלט סלק מרוקאי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/byqhqbd82אופן הכנה:
- חותכים את הסלקים לרבעים (משאירים את הקליפה) ומבשלים אותם בסיר עם מים רותחים שעה-שעתיים, או עד שהסלק רך לגמרי. אפשר להשתמש גם בסלק מבושל שנמכר בואקום, ואז מדלגים על תהליך הבישול.
- מוציאים את הסלקים מהסיר, שוטפים אותם במים קרים ומקלפים. פורסים דק או לקוביות (מה שמעדיפים) ושמים בקערה.
- מתבלים בשמן, מיץ לימון, מלח, פלפל וכמון. מערבבים טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים, מעבירים למיכל אטום ומצננים במקרר. מגישים ואוכלים קר.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"





