אוכל בטעם של בית הוא אוכל הכי מספק שיש. הוא מחמם לא רק את הבטן אלא גם את הלב ואת הנשמה, וכשהוא עשוי היטב ומתובל כהלכה - הוא בכלל חגיגה. אבל אוכל ביתי הכי הכי טעים כשהוא מזכיר את הבית - את הניחוחות שבקעו מהמטבח, את השכנה בשישי בצהריים שהייתה מאכילה כמעט את כל הילדים בשכונה או כל דבר אחר שמעורר נוסטלגיה בבלוטות הטעם והריח שלכם.
אבל יש מתכונים שהולכים ונעלמים ומוכרחים להעביר אותם בירושה - שלא ייאבדו בשיני הזמן, שלא נשכח איך לשחזר אותם וכשלא יהיה יותר מי שילמד אותנו להכין.
אוכל פרסי זה הכי: מתכון לחורשט סבזי
42 דירוגים
חורשט סבזי, מסעדת הבסטה
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
360 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
קרדיט מתכון: אילון עמיר, צילום: ריאן
יותר פשוט ממה שחשבתם: קציצות דג בארטישוק
14 דירוגים
קציצות ארטישוק, מסעדת הבסטה
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
55 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
17
קרדיט מתכון: אילון עמיר, צילום: ריאן
הכי מפנק בעולם: מרק פול וטלה
8 דירוגים
מרק פול וטלה, מסעדת הבסטה
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
200 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
קרדיט מתכון: אילון עמיר, צילום: ריאן
המתכונים באדיבות מסעדת הבסטה המגישה בכל יום שלישי תפריט "תבשילים על אש קטנה": מלפף, קציצות בסטיל, זיתים מרוקאים, קובה סלק, מרק גונדי, מרק פול וטלה ועוד.