עוגה נמוכה ורטובה עם טעמי קוקוס ושקדים שמאוד מזכירה עוגת בסבוסה. אל תוותרו על הסירופ מעל - הוא הופך אותה מעוגה בחושה משעממת לרטובה ועסיסית וגם שומר עליה טרייה כמה ימים.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן ווניל וטורפים היטב עם מטרפה ידנית או מיקסר יד. מוסיפים קמח שקדים וקוקוס ומערבבים.
3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומוזגים את הבלילה. מפזרים מעל את השקדים. אופים במשך 45-35 דקות או עד שהחלק העליון זהוב.
4. בינתיים מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר עד שהסוכר נמס. כשהעוגה יוצאת מהתנור מוזגים עליה את כל הסירופ ומאפשרים לה להצטנן לגמרי לפני שחותכים.