
ספרינג רול של רחלי קרוט
(צילום: טל סיון צפורין)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
ספרינג רול:
10
יח'
דפי אורז עגולים או מרובעים
2
יח'
מלפפונים
2
יח'
גזרים קלופים
60
גרם
(2 חבילות קטנות) אטריות שעועית
1/2
צרור
עלי נענע
1/2
צרור
עלי כוסברה
1/2
צרור
עירית
1/2
חב'
נבטים – לא חובה
רוטב חמאת בוטנים:
4
כפות
חמאת בוטנים
1/2
כוס
קרם קוקוס
1/2
כפית
צ'ילי גרוס
1/4
כפית
מלח
1
כף
סויה
:רשימת קניות עבור המתכון
ספרינג רול ברוטב בוטנים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h16fry2frכך עושים:
1. שמים את האטריות בקערה גדולה עם מים רותחים עד כיסוי ומאפשרים לאטריות להתרכך במשך 20 דקות. מסננים ומניחים בצד.
2. חותכים את המלפפונים, הגזרים והכרוב לרצועות כמה שיותר דקיקות. אפשר גם לקנות בסופר גזר חתוך לרצועות דקות.
3. מרטיבים דף אורז במים למשך 3-2 שניות ומניחים על השיש.
4. מניחים במרכז הדף ירקות מכל הסוגים, כולל עשבי תיבול ואטריות שעועית, וסוגרים את דף האורז מהצדדים כלפי פנים ואז מגלגלים לצורה של אגרול.
5. מומלץ לשמור את הספרינג רול בקופסה עם נייר אפייה מעט משומן בין לבין כדי שלא ידבקו.
6. להכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים ושומרים במקרר בקופסה או צנצנת.





