כך עושים:
1. שמים את האטריות בקערה גדולה עם מים רותחים עד כיסוי ומאפשרים לאטריות להתרכך במשך 20 דקות. מסננים ומניחים בצד.
2. חותכים את המלפפונים, הגזרים והכרוב לרצועות כמה שיותר דקיקות. אפשר גם לקנות בסופר גזר חתוך לרצועות דקות.
3. מרטיבים דף אורז במים למשך 3-2 שניות ומניחים על השיש.
4. מניחים במרכז הדף ירקות מכל הסוגים, כולל עשבי תיבול ואטריות שעועית, וסוגרים את דף האורז מהצדדים כלפי פנים ואז מגלגלים לצורה של אגרול.
5. מומלץ לשמור את הספרינג רול בקופסה עם נייר אפייה מעט משומן בין לבין כדי שלא ידבקו.
6. להכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים ושומרים במקרר בקופסה או צנצנת.