כשר
זמן הכנה
25 דקות
זמן כולל
115 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
להכנת הכדורים -:
400
גרם
400 גר' מחית תמרים ללא תוספת סוכר או תמרים בואקום
50
גרם
אגוזי פקאן טבעיים
50
גרם
אגוזי מלך טבעיים
50
גרם
שקדים שלמים טבעיים
להכנת הציפוי -:
5
כפות
גרעיני חמנייה קלופים
5
כפות
שבבי קוקוס ללא סוכר
5
כפות
בוטנים גרוסים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. טוחנים את השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הפקאן עד לקבלת פירורים.
  2. מכניסים לקערה את התמרים, השקדים והאגוזים הטחונים ומערבבים היטב.
  3. מרטיבים מעט את הידיים ומכינים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.
  4. מצפים את הכדורים בקוקוס, בבוטנים או בגרעיני חמנייה.
  5. מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים. את מה שנשאר מומלץ לאחסן במקרר.
המתכון באדיבות אבי ציטרשפילר, עשבונאי, הרבליסט ובעל מסעדת "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית