
סוכריות טורטייה של רחלי קרוט
(צילום: טל סיון צפורין)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5-6
יח'
טורטיות עגולות
2
כפות
שמן זית
4
יח'
ביצים L
1/4
צרור
עלי פטרוזיליה
1/4
צרור
עירית
1/2
כפית
מלח
1/4
כפית
פלפל שחור גרוס
1
יח'
ראש חסה לליק
ממרח פסטו או עגבניות מיובשות או מיונז
:רשימת קניות עבור המתכון
סוכריות טורטייה על מקל
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1mgg9nfrאופן ההכנה:
1. קוצצים דק-דק את עשבי התיבול ומעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים וטורפים עם מטרפה ידנית עד שבלילת הביצים בצבע צהוב אחיד. מוסיפים מלח ופלפל שחור וטורפים.
2. מכינים חביתה במחבת שמתאימה לגודל הטורטייה. מומלץ מאוד לטגן את החביתה עם מכסה סגור ואז להפוך לצד השני. המכסה מאפשר תפיחה יפה של הביצים.
3. מורחים פסטו או מיונז על הטורטייה ומניחים מעל את החביתה. מניחים מעל חסה ומגלגלים לרולדה הדוקה.
4. חותכים לפרוסות בעובי 4-3 ס"מ ונועצים על מקל. שומרים בקופסה במקרר.





