
סלמון חרדל ודבש
(צילום וסטיילינג: רותי רוסו)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
החומרים:
פילה סלמון עם עור
אפשר נתח אחד גדול או נתחים קטנים אישיים
חרדל דיז'ון
דבש
מלח
פלפל
:רשימת קניות עבור המתכון
סלמון צלוי בתנור עם חרדל ודבש
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1qbuurzrאופן הכנה:
1. מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
2. מסדרים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהעור כלפי מטה. מתבלים במלח ובפלפל.
3. מערבבים את החרדל עם הדבש. אנחנו שמות בערך ביחס של 2 חרדל ל-1 דבש. מורחים על כל הדג בנדיבות.
4. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.





