
yk13867781
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
שומר גדול ומוצק
3/4
כוס
פומלה קלופה
קונים קלוף או מקלפים
1
תפוז דם
4
כפות
מיץ לימון
4
כפות
שמן זית
2/3
כפית
פרג שלם
1
כפית
מייפל
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט שומר עם פומלה ותפוז דם ברוטב לימון ופרג
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1rkaj6waאופן ההכנה:
1. פורסים את השומר לפרוסות הכי־הכי דקות שאתם יכולים וקוצצים דק את עלי השומר.
2. מפלטים את התפוז – מורידים את הקליפה בעזרת סכין חדה כך שלא תישאר קליפה, גם לא לבנה, מסביב. חותכים בין פסי הפלחים ומוציאים את פלחי התפוז.
3. מערבבים את כל מצרכי הסלט ומגישים מיד. ניתן לחתוך הכול גם כמה שעות לפני ההגשה, לשמור בקופסאות נפרדות ללא הרוטב, ולערבב הכול יחד עם הרוטב לפני ההגשה.





