
פסטה בקרם גבינת עזים ופיסטוק
(צילום: שירה באר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חב'
פסטה, עדיף ארוכה (ספגטי או לינגוויני)
1/4
כוס
חלב או שמנת מתוקה
1
גליל
גבינת עזים רכה
מלח
פלפל שחור גרוס
חופן פיסטוקים טריים, קצוצים
:רשימת קניות עבור המתכון
פסטה בקרם גבינת עזים ופיסטוק מ-3 מרכיבים בלבד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hj00rjk6jhאופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים את החלב (או השמנת) במחבת גדולה (או בסיר רחב). מפוררים את הגבינה, מוסיפים למחבת ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא נמסה. מתבלים במלח ובהרבה פלפל שחור.
- כשהפסטה מוכנה מסננים אותה (אבל קודם מעבירים כף-שתיים ממי הבישול למחבת) ומוסיפים למחבת. מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהרוטב עוטף את הפסטה לחלוטין.
- מוסיפים את הפיסטוקים (וגם פרמזן, אם רוצים) ומגישים.





