
רסיולי תרד סלמון
(צילום: אילן ספירא)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
450
גר'
רביולי תרד
1
גביע
רוטב אלפרדו
150
גר'
סלמון מעושן, חתוך לרצועות
200
גר'
תרד טרי שטוף, מופרד לעלים
מעט
חמאה לטיגון (10 גר')
:רשימת קניות עבור המתכון
רביולי תרד עם שמנת, סלמון מעושן ותרד טרי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hjlwmpcwpאופן ההכנה:
- מחממים מחבת וממיסים חמאה, מוסיפים את פיסות הסלמון ומטגנים מעט.
- מוסיפים את עלי התרד ומערבבים.
- מוסיפים את רוטב האלפרדו ומביאים לרתיחה.
- מבשלים את הרביולי – במים רותחים עם כפית מלח כ-5-6 דקות. מסננים ומעבירים אל הרוטב. מבשלים יחד עוד כדקה.





