
yk13982907
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
1
גזר
קלוף
1/4
כרוב
1
בצל לבן קטן
קלוף
חופן נבטים סיניים
לא חובה
1
כפית
טריאקי
1
כפית
רוטב צ'ילי מתוק
1
כפית
סויה כהה
1
כף
קורנפלור
8
עלי סיגר
תרסיס שמן
או מעט שמן לשימון
להדבקה:
1
כפית
קמח
2-3
כפיות
מים
:רשימת קניות עבור המתכון
אגרול ירקות אפוי בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hjna1ds2cאופן ההכנה:
1. מערבבים בכוס את הקמח והמים. חותכים את הגזר, הכרוב והבצל לרצועות כמה שיותר דקות.
2. בקערה מערבבים את כל הירקות
עם טריאקי, רוטב צ'ילי, סויה וקורנפלור.
3. מניחים עלה סיגר על משטח העבודה. מניחים בתחתית העיגול בערך 2 כפות מהמילוי בצורת פס, סוגרים מהצדדים ומגלגלים לצורת סיגר. לפני שסוגרים את האגרול מברישים את קצה העיגול של הבצק בבלילת הקמח והמים כדי שהאגרול ייסגר כמו שצריך.
4. מניחים את כל האגרולים על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן, ומקפידים לשמן את האגרולים גם למעלה עם תרסיס שמן או מברשת ושמן.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה.