
פסטה
(צילום: רועי שר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים (ל6-4 מנות):
500
גר'
פסטה מסוג קונקיליוני ריגאטה
או פאקרי (או פסטה לטעמכם)
שמן
לטיגון עמוק
1
חציל
חתוך לקוביות
1/2
צנצנת רוטב עגבניות
חלק
2
שיני שום
1
כף
פטרוזיליה
קצוצה
מלח
150
גר'
גבינת מוצרלה
מגוררת
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לפסטה קונכיות ברוטב עגבניות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hjslmg00mpאופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את קוביות החצילים עד שיזהיבו.
- מחממים במחבת את רוטב העגבניות, מדולל בחצי כוס מים. כשהרוטב רותח, מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנים, כותשים פנימה את שיני השום ומוסיפים את הפטרוזיליה. ממליחים. אפשר להוסיף מעט גבינת מוצרלה מגוררת, אם רוצים.
- כשהפסטה מוכנה מסננים, ומוסיפים אותה למחבת הרוטב לבישול של דקה נוספת. מגישים מיד.





