yk14530044
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
4
(צילום וסטיילינג: רותי רוסו)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200
גרם
עלי פילו מופשרים
100
גרם
גבינת קשקבל מגוררת
100
גרם
גבינה לבנה לאפייה כמו תבור או טוב טעם
שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. חוצים את הבצק לשניים.
3. מערבבים את הגבינות.
4. לוקחים דף פילו, מורחים בשמן זית, מניחים מעליו דף נוסף ואז כף מילוי.
5. סוגרים את שני הצדדים פנימה ומגלגלים לסיגר.
6. מורחים בשמן זית מלמעלה ושמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. אופים 25 דקות או עד שזהוב ופריך.