פלפלים מזן סוויט בייט הם פריכים ומתוקים במיוחד, ותחילת הקיץ היא שעתם היפה. החום העדין, שנוצר כתוצאה מהצלייה שלהם, ממיס מעט את תערובת הגבינות ומתקבל ביס קצת פריך, קצת קרמי וטעים מאוד.

(צילום: דניאל לילה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
פלפלים מזן סוויט בייט
מלח
2
כפות
שמן זית
לקרם גבינה:
250
גרם
פטה מגוררת בפומפייה דקה
250
גרם (גביע)
קרם פרש
1
כף
עירית קצוצה
מעט מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט פלפלים מתוקים וקרם גבינה מלוחה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hk300u1aeleאופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום מקסימלי ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה פלפלים, שמן זית ומלח, מפזרים בתבנית וקולים 3־5 דקות לחריכה קלה.
3. מערבבים בקערה פטה, קרם פרש, עירית ומלח.
4. מורחים את תערובת הגבינות בצלחת הגשה, מניחים מעל את הפלפלים, יוצקים את הנוזל שנשאר בקערה ומגישים מיד.
המתכון מתוך אתר "השולחן". למתכוני סלטים נוספים של "השולחן"