
קרואסון, קרן קדוש
(צילום: יח"צ)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
קרואסון
5
כפות
שמן זית
חופן
מלח גס
:רשימת קניות עבור המתכון
כך תכינו קרוטונים מקרואסון יבש
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hkoelni9tאופן ההכנה:
- מקפיאים את הקרואסונים, ופורסים אותם לפרוסות דקות (כשהקרואסון קפוא קל יותר לפרוס אותו ולשמור על הכוורת היפה של הדפדוף שלו).
- מורחים כל פרוסה במעט שמן זית, מפזרים מלח גס.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כרבע שעה או עד שמשחים.
- שומרים בקופסה אטומה.





