קרואסון, קרן קדוש
כשר
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
3
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
קרואסון
5
כפות
שמן זית
חופן
מלח גס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מקפיאים את הקרואסונים, ופורסים אותם לפרוסות דקות (כשהקרואסון קפוא קל יותר לפרוס אותו ולשמור על הכוורת היפה של הדפדוף שלו).
  2. מורחים כל פרוסה במעט שמן זית, מפזרים מלח גס.
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כרבע שעה או עד שמשחים.
  • שומרים בקופסה אטומה.