
כבד קצוץ, זמי שרייבר סנדר
(צילום: אולג פלידר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
כבד עוף
3
יחידות
בצל
בגודל בינוני
4
יחידות
ביצים
50
גרם
שומן אווז (שמאלץ)
אפשר להחליף בארבע כפות שמן קנולה
לפי הטעם
מלח
לפי הטעם
פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לכבד קצוץ מעולה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hkwgdszlcאופן ההכנה:
- צולים את הכבדים על להבה פתוחה.
- ממיסים מעט שומן אווז (או שומן צמחי), ומטגנים את הכבדים עד שהם עשויים.
- במחבת נפרדת, מטגנים שני בצלים קצוצים במעט שמן עד שהם הופכים שקופים.
- מכניסים את שתי התערובות (הכבד והבצל) בנפרד למקרר.
- לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד במטחנת בשר (ניתן לקצץ גם עם מזלג או פומפייה). מוסיפים 4 ביצים קשות טחונות או קצוצות, ואת הבצל הנותר, חי וקצוץ דק.
- מקפלים בעדינות את התערובת ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לפני ההגשה מעטרים את המנה בבצל מטוגן בנדיבות.
המתכון באדיבות מסעדת "סנדר"





