שימו לב: את החומוס צריך להשרות 12 שעות לפני ההכנה.

סלט עגבניות וחומוס בולגרי
(צילום: ארז בן שחר, סטיילינג: נורית קריב)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כוסות
עגבניות שרי מכל הזנים
(זברה, אדומות, זברה, בורדו, ירוקות, כתומות או כל מה שאתם יכולים להשיג)
1
כוס
גרגרי חומוס קטנים, מושרים במים 12 שעות
מלח ים אטלנטי דק לפי הטעם
1
כוס
שמן זית סורי
1
כוס
בצל ירוק קצוץ דק
1
כוס
עלי בזיליקום צעירים ורעננים ללא גבעולים
מעט מלח גס לפי הטעם
פלפל לבן גרוס לפי הטעם
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט עגבניות וחומוס בולגרי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hy0fsvm0lgאופן ההכנה:
1. חוצים את העגבניות ומעבירים לקערה.
2. מסננים את גרגירי החומוס ממי ההשריה ומייבשים אותם בנייר סופג.
3. מטגנים את הגרגרים במחבת עם שמן זית חם עד שהם פריכים.
4. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מפזרים עליהם מיד מעט מלח דק.
5. מוסיפים לעגבניות את העלים ובצל ירוק. מתבלים במלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי. מוסיפים מיץ לימון, מערבבים עם גרגרי החומוס המטוגנים ומגישים מייד.
המתכון מתוך "השולחן". למתכונים בריאים נוספים





