
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
600 (3 כוסות)
גר'
קמח
35 (1/2 1 כפות)
גר'
שמרים יבשים
5 (1 כפית)
גר'
סוכר לבן
5 (1 כפית)
גר'
מלח
100 (1/3 כוס)
מ"ל
שמן
2
חלבונים
120 (1/2 כוס)
מ"ל
מים
100
גר'
ממרח עגבניות מיובשות
50 (1/2 כוס)
גר'
עגבניות מיובשות, חתוכות דק
100
גר'
גבינת מוצרלה
30
גר'
גבינת פקורינו
לטיגון :
1/2 1 (בקבוק וחצי)
ליטר
שמן
:רשימת קניות עבור המתכון
לא רק עם ריבה: סופגניות עם עגבניות מיובשות ומוצרלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hye2w1pahאופן ההכנה:
- מכינים את הבצק - בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד המלח. מוסיפים את החלבונים, וממשיכים לערבב למשך כדקה על מהירות בינונית.
- יוצקים את המים בהדרגה לקערת המיקסר על מהירות בינונית, וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השמן והמלח, ולשים את הבצק במהירות בינונית במשך כדקה.
- מוסיפים לבצק את ממרח העגבניות, העגבניות מיובשות והגבינות, ולשים במהירות גבוהה במשך כ-8 דקות. מניחים את הבצק להתפחה למשך כ-40 דקות בטמפרטורת החדר (התפחה ראשונה).
- יוצרים מהתערובת כדורים (כל כדור במשקל 30 גר'), ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. מניחים את התבנית בצד עד להכפלת הבצק, למשך כ-30 דקות בטמפרטורת החדר (התפחה שנייה).
- מטגנים את הסופגניות - בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בינונית, ומטגנים את הסופגניות למשך כדקה וחצי כל צד (5-4 סופגניות בכל פעם) עד להזהבה.
המתכון באדיבות השף-קונדיטורים אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"





