אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1
יחידה
שן שום
כתושה
1
כפית
מלח דק
1
יחידה
מיץ לימון
2
כפות
שמן זית
קורט
פלפל שחור גרוס
לסלט:
3
יחידות
גזרים צבעונים
קלופים
1
יחידה
סלק טרי
קלוף
1
יחידה
קולורבי
קלוף
1
כוס
דחוסה של בצל ירוק ופטרוזיליה
קצוצים
2
כפות
כפות טחינה גולמית איכותית
1/2
כוס
גבינת פטה מגורדת
2
כפות
גרעיני דלעת
קלויים קלות
2
כפות
גרעיני חמניה
קלויים קלות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. הרוטב: שמים את מרכיביו בצנצנת ומנערים היטב.
  2. הסלט: מקלפים את הירקות שורש לסרטים, בעזרת קולפן ופורסים אותם לגפרורים. אפשר להשתמש בקולפן ייעודי או במנדולינה. שמים בקערה.
  3. מוסיפים את עשבי התיבול ואת הרוטב ומערבבים היטב עד לציפוי.
  4. מזלפים מעל את הטחינה ומפוררים את הגבינה. מפזרים את הגרעינים ומגישים.
* המתכון באדיבות מסעדת אדום בירושלים