
לביבות זוקיני שחומות וטעימות
(צילום: אפיק גבאי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
יחידות
זוקיני מגוררים וסחוטים מנוזלים
1
יחידה
בצל מגורר וסחוט מנוזלים
1/2
כוס
עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
3
כפות
מיונז
100
גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
4-3
כפות
קמח לבן
שמן קנולה (לטיגון)
רוטב צ'ילי מתוק
מיונז שום
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון ללביבות זוקיני עם מוצרלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hyn5gxtriאופן ההכנה:
- מגררים את הזוקיני והבצל על פומפייה דקה וסוחטים היטב. שמים בקערה.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והמיונז. מוסיפים את הגבינה והקמח ומערבבים שוב.
- מחממים את השמן במחבת ומניחים כף מהתערובת, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת. מגישים עם רוטב צ'ילי ומיונז שום.
* המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
פורסם לראשונה: 09:41, 03.09.23





