מרק קדרה
כשר
בשרי
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
90 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מרק קדרה
(צילום: תמי עמר)
מצרכים
7
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
כף
שמן קנולה
1
ק"ג
בשר טחון
2
שיני שום כתושות
1
בצל לבן קצוץ
1
קופסת שימורים גרגרי חומוס מסוננים
1
קופסת שימורים עגבניות מרוסקות מסוננות
10-8
גזרים קלופים ופרוסים לעיגולים
1/2
חבילת סלרי
1/2
כפית
חוויאג' למרק
1/2
כפית
כמון
1/2
כפית
כורכום
1
חבילת מדליוני תרד קפוא
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. מטגנים טיגון קל את הבצל עם הבשר והשום, מאדים מעט את הנוזלים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, החומוס ומים לפי הצורך.
2. מרתיחים ומנמיכים את האש, מוסיפים את הגזרים, הסלרי והתבלינים ומבשלים כשעה על אש קטנה.
3. יוצקים את המרק החם לצלחות עמוקות ומניחים מעל כל מנה מדליון תרד קפוא, בלי לערבב.

המתכון מתוך "השולחן". למתכוני קדרה נוספים