
בולונז טונה
(צילום: רחלי קרוט)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן זית
4
שיני שום כתושות
1
כף
פפריקה מתוקה
2
כפות
רסק עגבניות
1/2
כפית
בהרט
2
כפות
סילאן
1/2
כפית
מלח
1
כפית
אורגנו מיובש - אם יש בבית
2
קופסאות
טונה בשמן
1/2
חבילה
פסטה מכל סוג שאוהבים
:רשימת קניות עבור המתכון
בולונז טונה ב-15 דקות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hytti3aqxxאופן ההכנה:
בסיר בינוני מחממים הרבה מים ומבשלים את הפסטה עד ריכוך. זה לוקח בערך 14-12 דקות.
בינתיים מחממים שמן בסיר סוטאז' ומוסיפים שום, פפריקה, רסק, סילאן, מלח ואורגנו. מטגנים הכול יחד במשך 5 דקות.
מוסיפים טונה, ללא השמן, ומטגנים יחד 5 דקות.
מוסיפים ¾ כוס מים ומבשלים במשך 5 דקות.
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים יחד עד שהפסטה עטופה היטב, ומגישים.