המסקרפונה מעדנת את המתיקות העזה של החלב המרוכז, והיוגורט מוסיף חמצמצות רעננה וכיפית. תוספת הדבש בהגשה מוסיפה עוד ממד של מתיקות מורכבת, והשקדים הקלויים תורמים פריכות מופלאה.

גלידת יוגורט
(צילום: שני בריל. סטיילינג: ענת לבל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
250
גרם
מסקרפונה מחלבות גד
(1 קופסה)
200
גרם
חלב מרוכז
(1/2 פחית)
לגלידה:
400
גרם
יוגורמה עזים המחלבה מבית יצחק
1
כפית
מחית וניל
להגשה:
דבש
שבבי שקדים קלויים
עלי ורדים מיובשים (לא חובה)
:רשימת קניות עבור המתכון
גלידת יוגורט ביתית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r1eq3j5telאופן ההכנה:
1. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון יוגורט, מסקרפונה, חלב מרוכז ומחית וניל 3 דקות לתערובת אחידה במרקם קרמי.
2. יוצקים את התערובת לכלי (עדיף ממתכת), עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים 3־4 שעות, עד שהגלידה מתייצבת לגמרי.
3. מוציאים מהתבנית בעזרת כף גלידה שניים־שלושה כדורים לכל מנה. מוסיפים דבש ושבבי שקדים ומגישים.
גיוון: לגלידה בטעמי פירות מוסיפים לתערובת 200 גרם פירות קפואים לפי הטעם.
המתכון מתוך "השולחן". למתכוני גלידה נוספים





