
לביבות מצות ומנגולד
(צילום: גלי איתן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
בצל
חתוך לקוביות
צרור
עלי מנגולד
קצוץ
1
שן
שום
קצוצה
6
מצות
3
כפות
שמן זית
3
ביצים
1
כף
קמח מצה
1/2
כוס
פטרוזיליה, קצוצה
מלח ופלפל
(לפי הטעם)
שמן לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
קראנצ'י ומפתיע: לביבות מצה ומנגולד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r1g8znatnאופן הכנה:
- במחבת עם שמן זית מטגנים בצל ושום כשתי דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים. מטגנים עד ריכוך של עלי המנגולד ומצננים.
- מערבבים בקערה מצות מפוררות, קמח מצה, ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל. לאחר מכן מוסיפים את עלי המנגולד והבצל.
- מחממים שמן במחבת, יוצרים לביבות בידיים או בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
המתכון באדיבות "מצות אביב"; סטיילינג: עדי דוד





