
אוכל
(צילום: אסתר דורון צרפתי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
10
יחידות
תפוחי אדמה אדומים בינוניים, שטופים
1
יחידה
בצל לבן, פרוס
3
כפות
שמן זית או קנולה
10
יחידות
עלי רוזמרין יבשים
1
כף
תבלין קארי צהוב
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
גאוני: קוביות תפוחי אדמה פריכות בקארי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r1m0o1rg2אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בתבנית בגודל בינוני.
- מוסיפים את הבצל ואת יתר המרכיבים, ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
- מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור עד לריכוך במשך כ-45 דקות.
- מורידים את נייר האלומיניום, מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15-10 דקות נוספות עד להשחמה יפה. מוציאים ומגישים.