
לביבות גזר וג'ינג'ר
(צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3
יחידות
גזרים
קלופים
1
יחידה
תפוח אדמה
קלוף
1
כפית
ג'ינג'ר
טרי ומגורד
2
יחידות
שיני שום
קלופות וכתושות
1
כפית
רוטב סויה
3
כפות
כוסברה
קצוצה דק
3
כפות
בצל ירוק
קצוץ דק
2
יחידות
ביצים
טרופות
1/2
כפית
מלח
מעט
פלפל שחור
גרוס
1/2
כוס
קמח תופח
לטיגון:
מעט
שמן קנולה
או שמן קוקוס
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לחנוכה שאפשר להכין יום קודם: לביבות גזר
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r1x6g001ghאופן ההכנה:
- מגררים את הגזרים ואת תפוחי האדמה בפומפייה דקה. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים, פרט לקמח, ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים, רק עד שהוא נבלע בעיסה.
- הטיגון: יוצקים את השמן למחבת, עד לגובה 2 ס"מ. בידיים או בעזרת 2 כפות יוצרים לביבות דקות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.
- איך שומרים? בכלי אטום במקרר, עד 3 ימים. מחממים מעט בתנור לפני ההגשה.





