
(צילום: רותי רוסו)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
חצילי בלאדי
2
שיני שום קלופות וכתושות
מיץ לימון בנדיבות
שמן זית בנדיבות
מלח לפי הטעם
3
כפות
פטרוזיליה קצוצה
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט חצילים קלויים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rj1b1gktegאופן ההכנה:
1. צולים את החצילים על אש גלויה מכל הכיוונים. אפשר גם בתנור רותח (לסובב מדי פעם) או גריל או טאבון.
2. מקררים קצת, מקלפים, נפטרים מחלק מהגרעינים ושמים במסננת ל-15 דקות.
3. מערבבים עם יתר החומרים ומתקנים תיבול.
4. שמים בקערית וזולפים עוד שמן זית מלמעלה.





