yk14530044
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
(צילום: רותי רוסו)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
חצילי בלאדי
2
שיני שום קלופות וכתושות
מיץ לימון בנדיבות
שמן זית בנדיבות
מלח לפי הטעם
3
כפות
פטרוזיליה קצוצה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. צולים את החצילים על אש גלויה מכל הכיוונים. אפשר גם בתנור רותח (לסובב מדי פעם) או גריל או טאבון.
2. מקררים קצת, מקלפים, נפטרים מחלק מהגרעינים ושמים במסננת ל-15 דקות.
3. מערבבים עם יתר החומרים ומתקנים תיבול.
4. שמים בקערית וזולפים עוד שמן זית מלמעלה.