
yk13982907
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
200
גרם
פרגיות
טחונות
1
גזר
קלוף
1/4
כרוב קטן
1/2
בצל לבן
קלוף
1
כפית
טריאקי
1
כפית
סויה כהה
1
כפית
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
כף קורנפלור
1
שקית קטנה (40 גרם)
אטריות שעועית
8-12
דפי אורז במראה תחרה
או דפי אורז רגילים
תרסיס שמן
או מעט שמן לשימון
להדבקה:
1
כפית
קמח
2-3
כפיות
מים
להגשה:
עלי חסה פריכים
עלי נענע
עלי כוסברה
צ'ילי חריף
פרוס
רוטב צ'ילי
:רשימת קניות עבור המתכון
נאמס במילוי פרגיות, אטריות שעועית וירקות – אפויים בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rj4yjpb3rאופן ההכנה:
1. מניחים את אטריות השעועית בקערה ומכסים במים רותחים. מניחים להן להתרכך במשך 10-15 דקות ומסננים.
2. חותכים את האטריות כדי שלא יהיו ארוכות מדי ומעבירים לקערה.
3. מגרדים את הגזר על פומפייה ומוסיפים לקערה. קוצצים דק-דק כרוב ובצל ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים טריאקי, סויה, רוטב צ'ילי, קורנפלור ואת הפרגיות הטחונות ומערבבים הכל יחד.
5. מערבבים בכוס קטנה את הקמח והמים.
6. אם משתמשים בדפי אורז דמויי תחרה מניחים בתחתית הדף העגול פס מהמילוי, סוגרים מהצדדים כלפי פנים ומגלגלים. כשמגיעים לסוף שמים מעט מבלילת הקמח והמים בקצה עיגול דף האורז וסוגרים. הקמח יוודא שהנאמס סגורים.
7. אם משתמשים בדפי אורז רגילים מרטיבים אותם 2 שניות במים קרים, מניחים על השיש וממלאים בדיוק כמו עם דפי האורז דמויי התחרה.
8. מניחים את כל הנאמס על תבנית תנור עם נייר אפייה מעט משומן, ומקפידים לשמן גם מעל עם תרסיס שמן או מברשת ושמן. חשוב ממש שהחלק העליון לא יישאר יבש, ללא שכבה דקה של שמן.
9. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה יפה.
10. מי שרוצה, ניתן לטגן את הנאמס בשמן עמוק כמו שמטגנים צ'יפס.
11. להגשה: מניחים נאמס בתוך עלה חסה ומפזרים בפנים מעט עלי כוסברה, נענע ופרוסות צ'ילי. עוטפים את הכל עם החסה, טובלים ברוטב ונהנים.
12. רוצים לשדרג? אפשר להוסיף לרוטב מעט ג'ינג'ר קצוץ דק, שום קצוץ ומעט שמן שומשום.