אוכל
כשר
זמן הכנה
35 דקות
זמן כולל
35 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חב'
(400 גרם) אטריות ביצים רחבות
מעט שמן
350
גרם
בשר בקר טחון
1
יח'
בצל, קצוץ דק
1/4
יח'
כרוב לבן, חתוך לקוביות קטנות
1
כפית
כמון
מלח, פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מוסיפים מעט שמן ומערבבים, כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו. מניחים בצד.
  2. מחממים כף שמן בסיר שבו בישלנו את האטריות ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שגם הוא מזהיב. מוציאים את הבצל והכרוב לצלחת.
  3. שמים בסיר את הבשר (אין צורך להוסיף שמן) ומטגנים, תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו.
  4. מחזירים לסיר את הבצל והכרוב. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את האטריות ומערבבים שוב. מגישים מיד.