כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
250
גרם
גבעולי סלק ירוק
או מנגולד, קצוצים דק
20
גבעולי
כוסברה
קצוצים דק
20
גבעולי
פטרוזיליה
קצוצים דק
15
גבעולי
שמיר
קצוצים דק
15
גבעולי
נענע
קצוצים דק
4
בצלים בינוניים
קלופים וקצוצים דק
3
פרוסות
לחם
שרויות במים וסחוטות
1
כוס
אורז
שטוף היטב ומבושל חלקית
3-4
ביצים
1/2
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
1/2
כפית
כמון
1/4
כפית
אריסה
או פלפלת חריפה
שמן לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה רחבה את גבעולי הסלק, הכוסברה, הפטרוזיליה, השמיר, הנענע, כל הירקות הקצוצים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הלחם הסחוט היטב, האורז והביצים מערבבים ומתבלים טועמים ומתקנים טעם בהתאם.
  3. מחממים שמן במחבת רחבה. מעצבים בכפות הידיים לביבות ומשטחים קלות.
  4. מניחים במחבת ומטגנים משני הצדדים אפשר לקחת עם כף מהעיסה ולהניח במחבת לשטח קלות בגב הכף ומטגנים. מגישים חם.