
(צילום: אביגיל עוזי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
ק"ג
תפוחי אדמה קטנים
1
כף
מלח למים
מעט קורנפלור לציפוי
3
כפות
שמן זית
3
כפות
גדושות מיונז
1
כף
גדושה חרדל דיז'ון
חופן
קורנישונים
1
בצל סגול בינוני
1
גבעול בצל ירוק
חופן
צנוניות
2
ענפי סלרי, עלים והגבעול
3
עלי קייל
חופן
שמיר
1
לימון שלם
1
כפית
מלח ים אטלנטי גס
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
תפוחי אדמה קטנטנים, דרוסים ושחומים, לצד ירוקים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rjpnhhljgeאופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר, יחד עם כף המלח. מכניסים את תפוחי האדמה לרבע שעה ומוציאים מהמים.
2. מעבירים לתבנית רחבה ומועכים, באמצעות תחתית של כוס, את תפוחי האדמה.
3. מפזרים מעל בעדינות מעט קורנפלור ואז את שמן הזית.
4. אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה (20 דקות בערך).
5. חותכים בינתיים את הירקות, ומכניסים הכל לקערה.
6. כשתפוחי האדמה רכים וזהובים נותנים להם לנוח כמה דקות, ואז מוסיפים לסלט.
7. מוסיפים את המיונז והחרדל, סוחטים לימון ומתבלים במלח ופלפל.
8. מערבבים הכל היטב ומגישים.





