
סלטים על האש
( צילום: בועז לביא, סגנון: נעה קנריק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
כוס
שמן זית
6-7
יח'
עגבניות תמר, חתוכות לרביעיות
1
חב'
(250 גרם) עגבניות שרי, מומלץ בצבעים שונים
1/2
כוס
עלי בזיליקום טריים, קרועים גס
2
כפות
חומץ בן יין לבן
2
כפות
חומץ בלסמי (או 1 כף חומץ בלסמי מצומצם)
2
כפות
זיתים מגולענים ופרוסים
3
כפות
צנוברים, קלויים
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט עגבניות צרובות וצבעוניות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rk1iwovm6אופן ההכנה:
מחממים את המנגל או מחבת ומברישים את משטח הצלייה במעט משמן הזית. צורבים את רבעי עגבניות התמר כ־2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
חוצים את עגבניות השרי ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתרת מרכיבי המנה (אפשר להכין כשעתיים מראש). מוסיפים את העגבניות הצלויות, מערבבים ומגישים.
איך שומרים? המנה במיטבה כשהיא טרייה ובכל מקרה ביום ההכנה. שאריות אפשר לשמור עד יומיים, במקרר.