סופגניות תפוחים מהירות
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
סופגניות תפוחים מהירות
(צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
יח'
תפוחים גדולים מזן גרני סמית
1
כף
ליקר או ברנדי
1/2
כפית
קליפת לימון מגוררת
לתערובת הפנקייקס:
1
יח'
ביצה
1/2
כוס
חלב
2
כפות
סוכר
1/4
כפית
מלח
125
גרם
קמח תופח
1/2
כפית
קינמון
1/2
כפית
קליפת לימון מגוררת
בנוסף:
שמן לטיגון עמוק
סירופ מייפל
מעט אבקת סוכר מעורבבת עם מעט קינמון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחלצים את הליבה מהתפוחים ומקפידים שהם יישארו שלמים. חותכים כל תפוח לכ-6 פרוסות.
  2. מטפטפים על התפוחים ליקר (או ברנדי) ומפזרים את קליפת הלימון. מניחים בצד.
  3. מערבבים יחד את כל מרכיבי תערובת הפנקייקס לבלילה אחידה.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עם ציפוי למניעת הידבקות. טובלים כל פרוסת תפוח בתערובת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
  5. מפזרים מעל אבקת סוכר מעורבבת עם קינמון, ומגישים את סופגניות התפוחים החמות לצד סירופ מייפל.