
סופגניות תפוחים מהירות
(צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
יח'
תפוחים גדולים מזן גרני סמית
1
כף
ליקר או ברנדי
1/2
כפית
קליפת לימון מגוררת
לתערובת הפנקייקס:
1
יח'
ביצה
1/2
כוס
חלב
2
כפות
סוכר
1/4
כפית
מלח
125
גרם
קמח תופח
1/2
כפית
קינמון
1/2
כפית
קליפת לימון מגוררת
בנוסף:
שמן לטיגון עמוק
סירופ מייפל
מעט אבקת סוכר מעורבבת עם מעט קינמון
:רשימת קניות עבור המתכון
דונאטס תפוחים ב-10 דקות עבודה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rk9w23ue2אופן ההכנה:
- מחלצים את הליבה מהתפוחים ומקפידים שהם יישארו שלמים. חותכים כל תפוח לכ-6 פרוסות.
- מטפטפים על התפוחים ליקר (או ברנדי) ומפזרים את קליפת הלימון. מניחים בצד.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי תערובת הפנקייקס לבלילה אחידה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עם ציפוי למניעת הידבקות. טובלים כל פרוסת תפוח בתערובת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
- מפזרים מעל אבקת סוכר מעורבבת עם קינמון, ומגישים את סופגניות התפוחים החמות לצד סירופ מייפל.





