דרך נפלאה להשתמש בכל הגבינות שיש בבית. ואפשר כמובן גם לשדרג עם תירס, זיתים, בצל סגול פרוס דק-דק או כל תוספת שאתם אוהבים.
כך עושים:
1. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומברישים אותו במעט שמן זית או משמנים בעזרת תרסיס שמן. מחממים תנור ל-190 מעלות.
2. מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
3. בקערית קטנה מערבבים קמח ומים עד שנוצר מרקם שדומה לטחינה. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים.
4. מניחים את הטורטייה על משטח העבודה ומניחים 3-2 כפות מהמילוי בחלק התחתון של הטורטייה אבל בלי להגיע לקצה הטורטייה.
5. מורחים עם האצבע או בעזרת מברשת מעט מבלילת הקמח בחצי העליון של הטורטייה וסוגרים למעין חצי ירח – הקמח יגרום לטורטייה להישאר סגורה אז תדביקו היטב. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן קלות. חוזרים על הפעולה עם יתרת הטורטיות והמילוי.
6. מברישים את המאפים בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה עדינה.