
עוגת גבינה
(צילום: יח"צ)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לבצק פירורים :
1/2 2
כוסות
קמח תופח
2
יחידות
חלמונים
200
גר'
חמאה רכה
5
כפות
סוכר חום
למלית גבינה:
2
גביעי
שמנת מתוקה
250
מ"ל
גבינת שמנת
1
שקית
סוכר וניל
1
כף
אינסטנט פודינג וניל
גרידה מלימון אחד
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגת גבינה פירורים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rko5bh115nאופן ההכנה:
- להכנת הבצק: מערבבים יחד 2 וחצי כוסות קמח, 2 חלמונים, 200 גר' חמאה רכה ו-5 כפות סוכר חום עד לקבל בצק אחיד.
- משטחים את התערובת על תבנית עגולה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות. מניחים לצינון.
- להכנת המלית: מקציפים שמנת מתוקה, סוכר וניל גרידת לימון ופודינג ומוסיפים את גבינת השמנת בתנועות קיפול.
- מגרדים מהבצק הקר שהצטנן כמות של פירורים ועל היתר שופכים את המלית.
- מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
המתכון באדיבות מימי נאמן מרשת "מאפה נאמן"





