אופן ההכנה:
- מנקים את הריג'לה - מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים ומייבשים היטב. ברגע שעלי הריג'לה יבשים לחלוטין מעבירים לקערת ערבוב.
- מסירים את קצוות הזוקיני, חותכים לרבעים ואז לקוביות גדולות.
- את האגס חותכים לארבע פלחים בסמוך לליבה, חוצים כל פלח לאורכו ופורסים דק ככל שניתן, מוסיפים לקערה.
- מפרידים את עלי האורגנו מן הגבעול הגס ומוסיפים בשלמותם לסלט.
- מוסיפים לקערה את כדורי המוצרלה ואת השומשום השחור.
- בקערית נפרדת ממיסים את הדבש במיץ הלימון והחומץ, ברגע שמתקבל נוזל אחיד מוסיפים את כל מריכבי הרוטב ובוחשים היטב.
- בסמוך להגשה מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
נדב טל הוא בעל הבלוג "עושהסלט"