
(צילום: נדב טל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
300
גר'
ריג'לה
(כולל הגבעול)
1
זוקיני מוצק
1
אגס
2
גבעולי אורגנו
15-20
כדורי ביבי מוצרלה
1
כף
שומשום שחור
לרוטב :
1/4
כוס
שמן זית
מיץ מחצי לימון
1
שן שום
כתושה
1
כף
חומץ
1
כפית
דבש
1/4
כפית
מלח גס
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט ריג'לה, אגס ובייבי-מוצרלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rkrav2gn2אופן ההכנה:
- מנקים את הריג'לה - מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים ומייבשים היטב. ברגע שעלי הריג'לה יבשים לחלוטין מעבירים לקערת ערבוב.
- מסירים את קצוות הזוקיני, חותכים לרבעים ואז לקוביות גדולות.
- את האגס חותכים לארבע פלחים בסמוך לליבה, חוצים כל פלח לאורכו ופורסים דק ככל שניתן, מוסיפים לקערה.
- מפרידים את עלי האורגנו מן הגבעול הגס ומוסיפים בשלמותם לסלט.
- מוסיפים לקערה את כדורי המוצרלה ואת השומשום השחור.
- בקערית נפרדת ממיסים את הדבש במיץ הלימון והחומץ, ברגע שמתקבל נוזל אחיד מוסיפים את כל מריכבי הרוטב ובוחשים היטב.
- בסמוך להגשה מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
נדב טל הוא בעל הבלוג "עושהסלט"