
מצות מטוגנות
(צילום: אסתר דורון צרפתי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
4
יחידות
מצות
4
פרוסות
גבינה צהובה
2
כפות
שמן
קורט מלח
1
יחידה
ביצה
טרופה
:רשימת קניות עבור המתכון
לבוקר פסח: מצות מטוגנות עם גבינה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rkuglxa0oאופן הכנה:
- מרטיבים את המצות במים, מניחים על נייר סופג וחותכים לרבעים.
- לוקחים ריבוע מצה, מניחים עליו חצי פרוסת גבינה צהובה ומכסים עם ריבוע מצה נוסף.
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את המלח לביצה הטרופה ומערבבים. טובלים את המצות עם הגבינה בביצה משני הצדדים ומטגנים דקה מכל צד, או עד להשחמה ולהמסת הגבינה.
- מניחים על נייר סופג ואוכלים חם.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"





