
פשטידת ברוקולי
(צילום: Irina Rostokina, shutterstock)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
1
שקית ברוקולי מוקפא
1
שקית פרחי כרוב מוקפאים
250
גרם
גבינה צפתית 1/2% שומן, מגוררת
2
ביצים טרופות
1/4
כפית
פלפל לבן
5
כפות
חלב 1% שומן
:רשימת קניות עבור המתכון
פשטידה עם ברוקולי וגבינה צפתית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rkvu0vm0xgאופן ההכנה:
1. שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ-10 דקות. מסירים מהאש ומצננים מעט.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.
3. מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
המתכון מתוך "השולחן". למתכונים בריאים נוספים





