
אוכל
(צילום: אורלי חרמש)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יחידות
חלבונים
2/3
כוס
(200 גרם) חלב מרוכז
2
כוסות
(200 גרם) קוקוס טחון
קליפה מגוררת מ-2 לימונים
100
גרם
שוקולד – מריר, חלב או לבן
:רשימת קניות עבור המתכון
פירמידות קוקוס-לימון לפסח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ry1u00w8u2אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השוקולד, ומערבבים עם כף עד לאיחוד. לשים מעט בידיים ויוצרים מהבצק כדור. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות, כדי לאפשר לקוקוס לספוג את הנוזלים.
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים, ובעזרת 3 אצבעות מעצבים אותם לצורת פירמידה. מניחים בתבנית.
- אופים כ-15 דקות עד שתחתיות הפירמידות וקודקודיהן מזהיבים. מצננים לטמפרטורת החדר.
- ממיסים את השוקולד, טובלים בו את בסיס הפירמידות ומניחים על נייר אפייה, להתייצבות. אם רוצים, מזלפים שוקולד גם מעל. מאחסנים בצנצנת אטומה.





