
אוכל
(צילום: אפיק גבאי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
לחי עגל
נקייה משומן
1
ק"ג
זנב שור
1
יחידה
בצל
גדול
1
יחידה
גזר
גדול
1
יחידה
ראש שום
1/2
ליטר
יין אדום
שאוהבים
מעט
מלח ים
מעט
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
שגר ושכח: תבשיל בשר יין
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ry6xlnsao(צילום: אפיק גבאי)
אופן ההכנה:
- מכניסים לסיר את כל המרכיבים ומוסיפים מים לכיסוי.
- מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ולאחר מכן מנמיכים אותה.
- ממשיכים לבשל עד שהבשר מתפרק לגמרי מהעצמות (8-6 שעות).
- הגשה: מפזרים למעלה קצת מלח וקצת פלפל, ומגישים.
המתכון מתוך "ספר של בשר", מאת אוהד קויתי וגילי בן שחור





