אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
490 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
לחי עגל
נקייה משומן
1
ק"ג
זנב שור
1
יחידה
בצל
גדול
1
יחידה
גזר
גדול
1
יחידה
ראש שום
1/2
ליטר
יין אדום
שאוהבים
מעט
מלח ים
מעט
פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
(צילום: אפיק גבאי)
אופן ההכנה:
  1. מכניסים לסיר את כל המרכיבים ומוסיפים מים לכיסוי.
  2. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ולאחר מכן מנמיכים אותה.
  3. ממשיכים לבשל עד שהבשר מתפרק לגמרי מהעצמות (8-6 שעות).
  4. הגשה: מפזרים למעלה קצת מלח וקצת פלפל, ומגישים.
המתכון מתוך "ספר של בשר", מאת אוהד קויתי וגילי בן שחור