
צילום: רחלי קרוט
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
7
שיני שום כתוש
4
כפות
שמן
3/4
כפית
כורכום
1
כף
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור טחון
1/2
צרור עלי כוסברה
2
כפות
אבקת מרק
10
כוסות
מים
1
כוס
סולת
:רשימת קניות עבור המתכון
לחשו – מרק סולת ושום
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rycs294qkeאופן ההכנה:
1. בסיר בינוני מחממים שמן ומוסיפים שום, כורכום, מלח ופלפל שחור ומטגנים במשך חמש דקות.
2. מוסיפים מים ועלי כוסברה ומביאים לרתיחה. מוסיפים אבקת מרק ומבשלים יחד במשך 30 דקות.
3. מוסיפים את הסולת ומערבבים.
4. מבשלים יחד במשך 20 דקות ומקפידים לערבב מדי פעם. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.