
פתיתים עם ברוקולי וגזר
(צילום: אפרת סיאצ'י)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
כפות
שמן
1
בצל בינוני
קצוץ
3
כוסות
פרחי ברוקולי
קצוצים
2
גזרים בינוניים
פרוסים לקוביות קטנטנות
2
כוסות
פתיתים
1
כפית
מלח
1
כפית
אבקת מרק (לא חייבים)
קורט פלפל שחור
1/2 2
כוסות
מים רותחים
:רשימת קניות עבור המתכון
לא רק לטבעונים: פתיתים עם ברוקולי וגזר
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ryeatbal3אופן הכנה:
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הברוקולי ואת הגזר, ממליחים מעט, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הפתיתים, המלח, אבקת המרק והפלפל השחור ומערבבים. יוצקים לסיר מים רותחים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 10 דקות. מכבים את האש ומניחים לסיר לעמוד מכוסה 5 דקות.