
פרנה וכפתה - נופר זוהר
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
כוס
טחינה גולמית
הר ברכה
1/4 1
כוס
מים
1/2
כפית
מלח
1
שן שום
שן שום, כתושה
1
כף
עמבה
:רשימת קניות עבור המתכון
השילוב המושלם בעולם: טחינה עמבה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ryhjjvpkpאופן ההכנה:
- שמים בקערה את כל המצרכים וטורפים אותם היטב.
- המלצת הגשה: חוצים את הפרנה לחצי, מורחים טחינה-עמבה, מכניסים כפיתות, ובתיאבון.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית






