אוכל
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
105 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
4
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
1/2 1
ק"ג
כרעי עוף מחולקות
200
גרם
חרדל חלק
1
כוס
פירורי לחם זהובים
2
יח'
ראשי שום
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-250 מעלות במצב גריל. מניחים את נתחי העוף בקערה. מוסיפים את החרדל ומורחים בו היטב את הנתחים - גם מתחת לעור.
  2. שמים את פירורי הלחם בצלחת. טובלים את נתחי העוף בפירורי הלחם מכל הצדדים ומניחים בתבנית. חותכים את חלקם העליון של ראשי השום ומוסיפים אותם לתבנית. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר אלומיניום וצולים במשך שעה ורבע.
  3. מסירים את נייר האפייה ונייר האלומיניום וצולים כרבע שעה נוספת, עד שהציפוי משחים.
עוד מתכונים של אפרת מוסקוביץ בבלוג "איך להרשים את חמותך"