
(צילום: סטודיו אנג'י)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-5 מנות):
250
גר'
פטריות שיטאקי
1/2 1
כוס
עדשים שחורות
מבושלות
1/2
כוס
זרעי פשתן
1
בצל
קצוץ
1
כוס
שיבולת שועל
2
כפות
טחינה גולמית
חופן אגוזי מלך
1/2
כוס
מים
1
כף
חומץ תפוחים
1
שן שום
כתושה
1
כפית
כמון
1
כפית
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
המבורגר שיטאקי, עדשים ופשתן
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rykegguw6אופן ההכנה:
- מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים היבשים, וטוחנים גס (פטריות, עדשים, זרעי פשתן, בצל ושיבולת שועל).
- מוסיפים תוך כדי ערבול את המים, החומץ והטחינה (לפי הסדר הזה) ואת התבלינים.
- מעבירים את התערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-1/2 שעה.
- מוציאים מהמקרר, ומכינים כ-5 קציצות בעובי 1/2 1 ס"מ.
- צולים את הקציצות על המנגל באש נמוכה, במשך כ-15-20 דקות מכל צד.
המתכונים באדיבות מסעדת לודנס





