סלט אבוקדו עם מוצרלה וארוגולה
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
יח'
אבוקדו
1/2
יח'
בצל סגול
1/2
יח'
צרור עלי ארוגולה
1
יח'
כדור גבינת מוצרלה (רצוי מחלב בפאלו)
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. חוצים את האבוקדו, מחלצים כל מחצית מהקליפה ופורסים. פורסים דק את הבצל.
  2. קורעים ביד באופן גס את עלי הארוגולה ואת המוצרלה.
  3. מסדרים את המרכיבים בתפזורת בצלחת גדולה. מזליפים מעל שמן זית בנדיבות, ומתבלים גם במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
עוד מתכונים של מירב גביש בבלוג גבישס