
סלט אבוקדו עם מוצרלה וארוגולה
(צילום: מירב גביש)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
יח'
אבוקדו
1/2
יח'
בצל סגול
1/2
יח'
צרור עלי ארוגולה
1
יח'
כדור גבינת מוצרלה (רצוי מחלב בפאלו)
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
פשוט אבל חכם: סלט אבוקדו עם קרעים של מוצרלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s14pz8pxnאופן ההכנה:
- חוצים את האבוקדו, מחלצים כל מחצית מהקליפה ופורסים. פורסים דק את הבצל.
- קורעים ביד באופן גס את עלי הארוגולה ואת המוצרלה.
- מסדרים את המרכיבים בתפזורת בצלחת גדולה. מזליפים מעל שמן זית בנדיבות, ומתבלים גם במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
עוד מתכונים של מירב גביש בבלוג גבישס





