
yk14002844
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
יח'
ענפי בצל ירוק
1/2
צרור
עלי פטרוזיליה
2
יח'
תפוחי אדמה, קלופים
1/2
יח'
בצל סגול, קלוף
1/2
כפית
מלח
1
כף
סילאן
2
יח'
ביצים L
3/4
כוס
פירורי לחם או קמח
:רשימת קניות עבור המתכון
קציצות ירק, תפוח אדמה ובצל סגול
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s1dj2bw2aכך עושים:
1. קוצצים דק בצל ירוק, פטרוזיליה ובצל סגול ומעבירים לקערה. מגררים פנימה, על החלק העבה של הפומפייה, את תפוח האדמה.
2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. אם התערובת מאוד רטובה אפשר להוסיף 3-2 כפות קמח.
3. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים עם תרסיס שמן או שמן זית ומברשת.
4. מניחים מעל קציצות מהתערובת, מומלץ עבות יחסית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה. מומלץ להפוך פעם אחת במהלך האפייה. אם רוצים ניתן לטגן במחבת עם מעט שמן.





