yk14497808
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
(אביגיל עוזי)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2-1
לבבות חסה קיסר
1
חסה לאליק
1
בצל שאלוט
1/2
צ'ילי אדום
חופן
אגוזי מקדמיה קלויים קלות
חופן
גרעיני רימון
3
כפות שמן זית
1/2
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
1
כף
שטוחה דבש
2
כפות
רוטב פונזו
1
לימון סחוט
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. את הסלט הזה מתחילים להכין הפוך – מהרוטב. בתוך הקערה שבה נרצה להגיש את הסלט שמים: שמן זית איכותי, מלח, פלפל שחור, דבש, רוטב פונזו ובערך 7-6 כפות מיץ לימון. מערבבים היטב את הרוטב בעזרת מטרפה או מזלג. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מעל הרוטב מפזרים לבבות חסה קיסר פרוסים לעובי של בערך אצבע, מוסיפים קרעי עלי חסה לאליק, 3-2 כפות של גרעיני רימון, בצל פרוס לאורכו ופלפל צ׳ילי אדום פרוס.
3. ברגע האחרון, לפני ההגשה, מערבבים את הסלט מלמטה למעלה, בצורה כזו שהרוטב יעטוף את כל עלי החסה.
4. מפזרים מעל שברי אגוזי מקדמיה, ומגישים.
*מומלץ לאכול עם צ׳ופסטיקס, לחוויה מוגברת.