
(אביגיל עוזי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2-1
לבבות חסה קיסר
1
חסה לאליק
1
בצל שאלוט
1/2
צ'ילי אדום
חופן
אגוזי מקדמיה קלויים קלות
חופן
גרעיני רימון
3
כפות שמן זית
1/2
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
1
כף
שטוחה דבש
2
כפות
רוטב פונזו
1
לימון סחוט
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט חסה ישראלי-אסייתי קריספי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s1ehb3ioxeאופן ההכנה:
1. את הסלט הזה מתחילים להכין הפוך – מהרוטב. בתוך הקערה שבה נרצה להגיש את הסלט שמים: שמן זית איכותי, מלח, פלפל שחור, דבש, רוטב פונזו ובערך 7-6 כפות מיץ לימון. מערבבים היטב את הרוטב בעזרת מטרפה או מזלג. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מעל הרוטב מפזרים לבבות חסה קיסר פרוסים לעובי של בערך אצבע, מוסיפים קרעי עלי חסה לאליק, 3-2 כפות של גרעיני רימון, בצל פרוס לאורכו ופלפל צ׳ילי אדום פרוס.
3. ברגע האחרון, לפני ההגשה, מערבבים את הסלט מלמטה למעלה, בצורה כזו שהרוטב יעטוף את כל עלי החסה.
4. מפזרים מעל שברי אגוזי מקדמיה, ומגישים.
*מומלץ לאכול עם צ׳ופסטיקס, לחוויה מוגברת.





