
(צילום: טל שחר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
5
תפוחי אדמה
מבושלים במים עם מלח
4
גבעולי שמיר
רק העלים
1
בצל קטן
חתוך לטבעות
1/2
כפית
מלח ים
קורט פלפל שחור
4
כפות
שמן זית
2
כפות
חומץ יין לבן
:רשימת קניות עבור המתכון
קלאסיקה: סלט תפוחי אדמה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sj3ilhqpnאופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה בשפע מים עם כפית מלח יחד עם הקליפה עד שהם מתרככים.
- מסננים, מצננים וקולפים, חותכים לחצי או כל צורה שתרצו.
- מפרידים את עלי השמיר מהגבעול, פורסים את הבצל לטבעות.
- שמים הכל בקערה עם מלח, פלפל, חומץ, שמיר ובצל ומערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית





